13. april 2015

AltiAne ny på nett!

AltiAne har kommet seg på nett med ny hjemmeside. Det er i grunnen snodig med alle unnskyldningene vi kommer med for å utsette ting vi gruer oss til.

Men som mange sier: ubehaget med ting du gruer deg til vil aldri forsvinne, så da er det bedre å krumme nakken og komme seg gjennom. Om vi utsetter og utsetter, så kommer vi ikke videre. Og hvem vil vel ha et liv i stagnasjon? Men det er fint å kunne ha en hånd å holde i på veien. Noen som skyver og drar litt og har tro på deg og det du driver med.

For meg har det vært skummelt å lage denne hjemmesiden. Hvorfor? Nei, se der har jeg problemer med å svare. For når jeg tenker gjennom det så finnes det jo ikke skummelt. Kanskje har du også hatt det slik at du ikke forstår hvorfor du utsetter ting, men allikevel utsetter vi det. Skal bare, sier Albert Åberg. Og det sier jeg også litt for ofte. Skal bare, få til litt bedre bilder, litt sprekere tekst, litt andre farger, skal bare, skal bare. Det blir liksom aldri bra nok.

Dette er en slitsom prosess, men jeg vet jeg ikke er alene om den. Mange av oss tørr liksom ikke trå fram i lyset fordi ting kan alltid bli bedre. Og dette gjelder på mange områder. Derfor har jeg tatt et vedtak at detter er bra nok nå. Og om jeg vil forandre, utvikle eller korrigere så har jeg mulighet for det. Ting blir jo ikke hogget i stein. Det er det flere tusen år siden vi sluttet med, så hvorfor er vi så redde.

Så her er hjemmesiden min og den er jeg stolt av. Stor takk til Snopp Designbyrå for det dere har gjort. Det har vært en langvarig prosess og dere har kanskje til tider blitt lei av meg og min treghet. Men til mitt forvar så har jeg vært med på store ting på Lensmannsgården på Namdalseid det siste halve året. Men det kommer jeg tilbake til ved en senere anledning.