10. mai 2016

Markering og feiring!

 

Jeg vil feire og markere at hjemmesiden min omsider er ferdig. At jeg endelig har fått «bestemor-minnene» på nett. Skal gjøre det med trivelig salgs-helg på Lensmannsgården, men det når bare et begrenset antall av dere. Jeg har oppdaget at Namdalseid ikke er verdens navle. Jo selvfølgelig er det verdens navle for oss som bor har, men det er ikke så fryktelig mange.
Derfor vil jeg være raus og slå av 500,- på kjolen «Johanna» for dere som bestiller en «Johanna-kjole»på hjemmesiden i løpet av helgen, 14. og 15. mai.
«Johanna» er en tidløs og enkel kjole der jeg legger inn gamle tekstilskatter som gjør hver kjole unik.
Den kan syes i alle fargene i fargekartet og kombineres med gamle tekstilskatter som du har liggende, enten noe du har arvet eller laget selv. Eller du velger en farge og overlater til meg å komponere ut ifra det jeg har på lager av gamle fine tekstilskatter.

 

Jeg har en del kjoler på lager.  Men ønsker du en designet spesielt til deg så fyller du ut skjemaet og vi kommer fram til din variant.