Min historie

Jeg er født inn i en kreativ og foretaksom familie. Og fra jeg var ganske liten så har jeg sett og brukt mulighetene som var tilgjengelig rundt meg. Jeg har innredet utallige rom i hule tre, på låven, i gamle stabbur og på loft.

Jeg sydde klær av gamle tekstiler jeg fant, til stor fortvilelse for de som fikk ødelagt portierer og duker. Vår familie flyttet mye og det ga oss ungene en mulighet til å bli forandringsdyktige og flinke på å se muligheter. Nye folk, nye hus og rom, ny natur og utforske. Og denne bakgrunnen gjør at jeg ikke er så redd for forandringer i dag og at jeg fort ser muligheter og koblinger som andre ikke ser.

Jeg fikk mitt første møte med grunder-verden som 19-åring. Det skjedde ting som gjorde at familien måtte se etter kreative løsninger på situasjonen. Og som løsning på utfordringene den gang, så overtok jeg eiendom og gartneriet. Jeg husker ikke mye av den tiden, men jeg husket at jeg måtte ta en masse telefoner og ordne ting jeg ikke hadde peiling på. Og drivhuset var fult av julestjerne og julegleder som måtte selges. Det var skummelt og vanskelig, men det skremte ikke meg fra gründervirksomhet. Så i dag takker jeg for at jeg fikk den muligheten.

I dag driver jeg mitt eget firma som heter AltiAne. Og jeg har min egen kolleksjon der jeg syr inn fine gamle tekstiler, tekstiler som bare ligger bortgjemt og venter på en kreativ sjel . Det var ullteppene som fikk meg til å starte med dette. De har en historie og mange minner, og de finnes i massevis av fine mønster og fargekombinasjoner.

Da jeg drev Aasnæs Glasværk og fikk et innblikk i glass-historien i Namdalen våknet min interesse for glass. Og min søken i glassets verden startet i 1999 og jeg har hatt mange spennende og fine stunder i verkstedet. Derfor har jeg lyst til å arrangere små glass-dager der interesserte kan komme og lage egne ting i glass sammen med meg.